Lojërat Mario - MarioFanClub.com

Njoftim për tifozët nostalgjike të Mario, për gamers platformë, zbulojnë MarioFanClub, faqe me portret të hidrauliku më të famshme në botë. Share aventurat e tij dhe ato të shokëve të tij besnik; Luixhi, Yoshi, Peach, Bowser ... më MarioFanClub.com. E pra have fun!

Kap me monedha ari

Ballafaqohet Boss e Mario

Mario në xhungël

Mario në Yoshi Island-së

Mario dhe Stars

Lojë platformë

Mario me Mushrooms armë

Luigi dhe ari

Lojë me Mario dhe Princesha Pjeshkë

Super Luigi

Goomba duhet të vdesësh!

Vogël Quiz Mario

Conduit Mario Moto një të tillë

Quick, Gjej KFC

Lojë puzzle me familjen Koopa

Luaj me Mario dhe King Kong

Super Mario në malet

Super Mario Sunshine

Lojë të shpejtë me karaktere Mario

Historia e Mario

Luaj me qëndisje Princess Peach

Swap Mario

Music lojë me një këpurdhë dhe elemente që shkoni

Loje Mario Multiplayer

Lojë platformë me Mario Motard

Mbledhur mushrooms

Mario me kafshë të vogla

Mario Goomba Valley

Luaj Tetris me Mario

Mario, Peach dhe Beteja Toad Boss

I zërit Mario vs 2

Lojë klasike platformë

Lojë platformë me një raketë

Lojë klasike platformë me Mario

Mario Street

Mario luan me një pistoletë Plasma

Mario Online

DJ Mario

Xhirimi në panair

Lojë platformë me Mario dhe vëllai i tij (Niveli 2)

Luaj Othello me Mario

Luaj me Mario dhe çifteve e tij

Super Mario Mafia

Mario vs Bowser

Super Yoshi

Launch lojë me Mario, Goomba, dhe një Cataplute

Dizajn lojë dekor

Ngjyrosje lojë me karaktere Mario

Lojë për t'u ngjyrosur me Mario

Mario dhe bordin e tij

Mario dhe bazooka tij

Lojë platformë me Wario

Një Magician Ndër Mario

Lojë platformë me Mario dhe Bowser 2

Launch lojë me Yoshi

Mario Soccer

Lojë platformë me Mario dhe Bowser

Bimët Piranhas Sulmi Mario

Puzzle Mario (2)

Ikni, Mario është i armatosur!

Ngjyra Mario

Ku është Ninja Pixel?

Ngjyrosje lojë Mario Bros

FPS revole mënyrë me Mario dhe Luigi

Agility lojë me një çorape

Një lojë që Super Mario parodi

Dizajn loja 2 dekor

Lojë puzzle

Revamps Mario

Lojës Mario me disa nivele

Lojë platformë me dy Mario

Mario dhe motor e tij të ujit

Super Mario arratisjes

Luftimin e lojës me karaktere të zërit dhe Mario

Lojë platformë me një raketë (2)

Tre Minis Mario Lojrat

Lojë platformë me Mario dhe vëllai i tij (niveli 1)

Mario dhe Bimët Piranhas

Save Luigi Mario

Lojë muzikë

Luajnë me mario

Mario lojë me topa me ngjyrë

Lojë me Luigi

Lojë platformë me Mario dhe vëllai i tij (Niveli 3)

Aventurat e Mario

Mario dhe gjashtë dimensione

Luaj Poker Mario

Monkey Kart

Slide Puzzle lojë

Memory lojë me karaktere Mario

Mario dhe të klubit të tij

Luaj me Yoshi!

Lojë platformë me Luigi

Kulla e Mbrojtjes lojë me Luigi

Mbledhjes lojë me Mushrooms Mario

Lojë platformë me Mario dhe Luigi

Kalaja e Mbrojtjes lojë me Mario

Mario në hapësirë

Mario Kart

Lojë aventurën me Mario

Parody enjte Mario

Mario dhe Luigi luajnë Ping Pong

Mario dhe Gold Coins

Aventurat e Luigi

Lojë me Mario dhe Goomba

Mario Family Goomba Përballja dhe Koopa

Gangster Mario

Bowser hedhur topa

Lojë platformë me Mario Motard 2

Mario me Ghosts

Watches me Mario

Super Mario

Lojë me Mario

Mario mirë Peshkimi!

Slot Machine Mario

Mario Moto (2)

Mario vs zërit

Mario dhe Breshka

Lojë garash me Mario dhe kohorta e tij

Kliko për të luajtur Mario

Super Mario dhe motor e tij të ujit

Lojë të shpejtë me Mario

Luaj Memory dhe shpejtësia

Lojë me Koopa Turtle

Lojë garash me Mario dhe Luigi

Save Peach Princess

Lojë platformë me goombas

Mario Jumper (2)

Shoot lojë me Super Marco

Mario Halloween

Mario Sudoku

Pranvera Mario

Dodge lojë me Mario në dëborë

Mario Gold Hunter 3

Mini Mario

Mario në bordin e një anije

Tetar dhe Fly Flames Mario

Mario Jumper

Fly Fly Mario

Mario në një Boat 2

Mario dhe Kepi

Lojë platformë me Waluigi

Fun enjte me Yoshi