Lojë platformë me Waluigi

Në këtë lojë platformë, ju të luajnë si Waluigi. Mblidhni të gjitha monedhat e arit dhe nuk prek asnjë nga armiqtë tuaj.

Të gjitha lojrat
Loje-platforme-me-waluigi
Dashuri : 0
Urrej : 0
Vota : 0
9